onsdag 19 december 2012

Butik SPRING webshop

Hej!

Nu öppnar vi Butik SPRING webshop. Kika gärna in och var med och tävla om ett presentkort på 1000:- http://butikspring.com

För övrigt så har julruschen börjat i Butik SPRING i Lidköping och det är jättespännande att mer och mer bli en del av Rörstands center - Den förvandlade porslinsfabriken, lära känna människor runt oss som driver olika företag, kunder som jobbar i Porslinstadens olika företag och kunder som hittar ner till Rörstrads center kanske för första gången och upptäcker hur mycket som händer här med olika nya företag mm. Alla är så trevliga och välkomnande mot oss och bjuder in oss till olika event, nu före jul har vi varit inbjudna till Desig Outlet vid flera tillfällen för att sälja och marknadsföra oss, Jättekul!!

Här är lite av Camilla och Bigittas hantverk som vi säljer i butiken...Välkommen till oss om ni åker till Lidköping...fabriksg. 4 ( intill Delicato Outlet på Röstrand )

 
Kram från Mita

8 kommentarer:

 1. Hej Mita! Hoppas allt bra med dig och det nya året har börjat bra!
  Kram Sirpa

  SvaraRadera
 2. Här var det mycket roligt att se och läsa :)
  Tack för all inspiration :)
  Hoppas butiken har gått bra, det ser ut på bilderna som det är många fina saker :)
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Tack, allt är bra med mig och butikerna rullar på men det är mycket jobb, kul jobb!!
  Kram till er Sirpa och Rozzan. Hälsning Mita

  SvaraRadera
 4. Hej igen tjejen! Kram till dig också! Tar hand om dig och jobba inte alldeles för mycket:)
  Kraaaaamar

  SvaraRadera
 5. Tack Sirpa, jag jobbar mycket nu, men inte jättemycket som butiksbiträde för vi är flera som delar på butiken. Jag gör mycket kringjobb som jag tycker är jättekul. Hoppas allt är bra med dig. Kram från Mita

  SvaraRadera
 6. Jag och en vän har precis startat vårt första riktiga företag - Halldens fest och eventplanering!

  Och självklart behöver vi nå ut till så många som möjligt. Så jag tänkte fråga dig om du skulle kunna hjälpa oss och blogga om vårt företag så vi kommer igång med detta.

  Lite om oss-

  Vi är 2 otroligt drivna tjejer.
  Matilda som är 28 år bor i Varberg tillsammans med sin dotter och sin blivande man och vovve hjoker.
  Amanda som är 19 år och bor i borås tillsammans med sambo , vovve och de nyblivna familjemedlemmarna som är 2 undulater.
  Vi har länge drömt om att förverkliga detta företaget och nu har vi lyft på arslet och sätter igång med detta.

  om företaget -

  Precis som det låter anordnar vi alla sorters fester och event.

  Bröllop
  Dop
  Möhippor
  Svensexor
  Födelsedagskalas vuxna/barn
  allt du kan tänka dig.
  You name it, we fix it.

  Att vi bor i Varberg och Borås hindrar oss inte från att åka runt i hela sverige och anordna eventen.
  Alla drömmer väl någon gång om att anordna världens fest, dröm bröllopet eller världens bästa barn kalas. Men alla har ju inte riktigt tiden till de - låt då oss vara eran tid.

  Hoppas verkligen du kan hjälpa oss med detta. Hade vart guld värt. Hjälp två drivna och kreativa tjejer nå ut till världen och fixa de bästa eventen.

  Tack på förhand

  Mvh Matilda & Amanda
  Halldens fest & eventplanering

  Mail-

  Amandascherbetzfestfixare@gmail.com

  Matildahalldenfestfixare@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag är inte så aktiv här på bloggen. Mitt tips är att göra en Fb-sida som vänner osv.kan hjälpa till att dela och gilla. Sök mig som Marika Gunnarsson på FB så delar jag och gillar.. Kram från Mita

   Radera
 7. alex jones male vitality supplement and isuper male vitality and super male vitality pills super male vitality options how.comlong does super male vitality take to ship super male vitality test male vitality drugs free sample alex jones male vitality formuls super male vitality nature news how to use super male vitality how long will it take to see results for super male vitality super male vitality sam hyde vitality pill male enhancement herb pharm male vitality blin Help create body formed and torn in only half a monthCure erectile brokenness to appreciate a more joyful sexual coexistenceIncludes regular and safe fixingsHelps dispense with undesirable muscle versus fatWhy to Use Vitality RX?Today a dependable condition has been sketched out that re-builds up man’s virility unequivocal. You require two compartments consistently
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvaraRadera