lördag 15 oktober 2011

Betongbladen....

...blev uppradade idag, några helt rostmålade och några lite rostade...
Rostmålning är en av mina absoluta favoriter och förra veckan fick jag ett samtal från den nye ägaren till Art4Fun. Först trodde jag det var en av dom vanliga telefonförsäljarna så jag lät nog väldigt ointresserad, men han förklarade att han fått en kund som kom via min blogg och det var ju jättekul. Dom har ju ett jättesortiment med färger som jag inte kan så mycket om, jag köper ju mest rostfärgen. Han talade iallafall om att företaget finns numera för alla, både återförsäljare och privatkunder...så det är bara att beställa denna roliga färg för den som gillar rostiga saker.. http://www.art4fun.se

Här är ovandelen på en betongkrona som jag målat rostig, den inre ljushållaren var av glas från början och blev så här häftig med rostfärg..
Så här se färgerna ut  och du kan alltså beställa dom på   http://www.art4fun.se  Sortiment ---> Akrylfärg ---> Magic Metallics - Mayco och där hittar du dessa båda färger som man behöver.
Den ena är en metallgrå färg med järnspån i och den andra är en vätska som sätter igång rostprocessen.

Ha en skön lördag! Kram från Mita

2 kommentarer:

  1. Tack för titten! Här fanns ju massor av läckra skapelser. Bladen kommer att vara ursnygga i trädgården till våren :O)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket Zora, vi ses! Kram från Mita

    SvaraRadera