Mitt Bloggande...

Jag började blogga för jag visste inte riktigt hur jag skulle använda allt jag lärt mig genom åren.....och jag har haft kurser, sålt mina saker mm. men inte riktigt lyckats med att känna riktig glädje....

Fast jag tycker ju att det är riktigt roligt att lära andra det jag kan och jag försöker alltid få andra att tycka om att pyssla....

När jag gick och tänkte på detta så kom jag på att om jag helt enkelt ger bort allt jag kan och kommer på så kanske det föds något ur det....

Sen fick jag erbjudande att göra webkurser och den kombinationen blev ju jättebra...

Sen får framtiden utvisa vad som ska hända i mitt liv....


Detta skrev jag efter att jag fått kritik på bloggen:

Det är väldigt bra att få negativ kritik för det sätter igång hjärnan...
Jag har funderat mycket de senaste dagarna på detta med att skriva offentligt som man som bloggare gör och hur olika saker man skriver tolkas av andra.

Först när jag får kritik blir jag sårad och ledsen, men sen sätter det igång en process i kroppen och då blir jag arg. Igår gick jag först 5km sen putsade jag förnster i flera timmar för att lugna ner mig....

Men idag känner jag att jag kan formulera mina tankar i ord....

Och det är givetvis så att vi som bloggar har ett ansvar vad vi skriver och lägger ut på våra bloggar och även att tänka efter hur ord kan tolkas av andra.

Jag har kanske slarvigt skrivit i min head att ni kan ta del av mina ideer med beskrivningar och inte tänkt på att det kan tolkas bokstavligt när jag lagt ut grundtekniker som jag lärt mig genom åren på kurser och genom mitt hantverksintresse som alltid varit brinnande.

Att jag delat upp min blogg på Etiketter-Grundtekniker och Etiketter är för att den som tex blir intresserad av Decopage lätt ska hitta hur man gör för att sen under Etiketter kunna ta del av projekt som jag själv hittat på.
Och i detta har jag tagit för givet att alla ska förstå att jag inte menar att tex. jag kommit på decopagetekniken själv.

Sen är det som Anneli skrev igår att alla hantverkare givetvis hittar inspiration hos andra hantverkare och det gör givetvis jag också, men jag tycker jag har varit noga med att länka till andra och skriva var jag hittar olika saker.

Men tex. Ragquilt-tekniken som jag hittade inspiration till i tygaffären Ranten i Falköping skrev jag inte om förrän jag hade googlat och förstod att det var en jättekänd teknik inom quilting. Och då tycker jag att jag kan skriva om det också när det finns massor på nätet och hur många youtoube-filmer som helst....men jag kanske har fel???

En sak är säker ialla fall.....hantverk kommer jag alltid hålla på med....

....men jag ska ändra i min head och förtydliga i min blogg så mycket jag kan.

Tack till Anonym som fick mig att tänka till, jag önskar dig Glädje och Lycka i ditt liv och eftersom du har kollat in min blogg har du väl ett hantverksintresse och då önskar jag dig Lycka till att hitta inspiration till din kreativitet på annat håll.
Ha en skön dag! Kram från Mita