torsdag 13 januari 2011

Tazzel-angel i Vintagestil....

...blev det idag....

...när jag gjorde en titt i min roliga låda med material från Pysselpärlan.
Svart fasettpärla 10mm och stora änglavingar i guld

Kedjorna och låset jag använt kommer från Creative company samt den lilla mellandelen i guld med rinstenar som sittar under vingen
Jag började som jag gjort tidigare att mäta ut längd på kedjebitarna, men sen tyckte jag det var fint att kedjan fick hänga i olika längder.
Monteringen hittar du under Etiketter SmyckenIbland gör min hjärna helomvändningar i tankesystemet och igår kom jag på att jag nog på något sätt måste sälja alla saker jag tillverkar nu innan sommaren och café Storeberg, så idag har jag jobbat med att lägga upp en Bloppis där jag kommer att lägga ut saker till försäljning.
Det kommer att bli saker som jag först har visat här med beskrivningar utom om det är något som jag har med på mina kurser. Då skriver jag det isåfall.

Även om jag får väldigt snabba infall ibland så är jag noga med att saker ska gå rätt till så jag har sökt info om att sälja på Bloppis under dagen och det verkar vara som annan försäljning att man ska deklarera för allt man säljer (beg. saker kan man som privatperson sälja upp till 50000:- /år)
Detta skriver jag mer om på Bloppisen.

Jag ska lägga in lite saker till försäljning innan jag introducerar den här....
men ängeln jag gjort idag blir nog första inlägget.

Ha en skön dag! Kram från Mita

2 kommentarer:

  1. Vilken läcker och annorlunda ängel du gjort! Jättesnyggt. Måste titta runt en stund till i din blogg för dt var så längesedan jag gjorde en bloggrunda så jag har missat mycket. Ha det gott/kram sussa

    SvaraRadera
  2. Tack Susanne, du är välkommen att titta runt. Kram från Mita

    SvaraRadera